Show More

ECOLOGICAL FACADE

FOR LEVER HOUSE

(Research with Yining Lu)

Lever House has been the landmark for an extended period. We are going to rethink and redesign the Lever House into its future. We propose to preserve the original structure system of Lever House and renovate the facade. The new facade not only benefits the people who work in the Lever house but also contribute to a more diversified urban landscape.

The renovation not only changes the facade of Lever House but also leads to the expansion of the interior space. When we walk along Park Avenue, we have access to a more colorful and vivid facade. The new facade not only benefits the people who work in the Lever house but also contribute to a more diversified urban landscape.
 

© 2019 by Guangyu Wang. All rights reserved.